make
everyday
your
playday

ogrlicemobilni


Obožavamo nakit. Ali od kada smo dobile decu, omiljeni komadi su ostali zaboravljeni u fijoci, jer je naše bebe jako zabavljalo da vuku sve što visi - a to naravno znači i naše ogrlice. I tako smo odlučile da stvorimo Playday – ogrlice-glodalice koje imaju više funkcija od običnog ukrasa. Playday ogrlice su ujedno i glodalice koje nežno masiraju desni dok bebama rastu zubići i igračke koje razvijaju finu motoriku.
Playday ogrlice-glodalice su izrađene ručno od bezbednih i netoksičnih materijala. Materijal je 100% silikon. Neki modeli sadrže i drvene delove (bukovo drvo), koji su takođe pogodni za zubiće i desni.
Kvalitet i zdravstvenu ispravnost kontrolisao je Jugoinspekt. Tračica na kojoj su ogrlice nanizane je pravljena da izdrži bebeće grubosti i najjače cimanje, a sigurnosna kopča je predviđena da se lako otvara ukoliko se ogrlica zakači za nešto ili je neko snažno povuče.
Održavanje je veoma jednostavno: samo oprati blagim sapunom i mlakom vodom. Ogrlica će uvek biti čista i spremna za grickanje.

Obožavamo nakit. Ali od kada smo dobile decu, omiljeni komadi su ostali zaboravljeni u fioci, jer je naše bebe jako zabavljalo da vuku sve što visi - a to naravno znači i naše ogrlice. I tako smo odlučile da stvorimo Playday – ogrlice-glodalice koje imaju više funkcija od običnog ukrasa. Playday ogrlice su ujedno i glodalice koje nežno masiraju desni dok bebama rastu zubići i igračke koje razvijaju finu motoriku.

Stvorile smo veliki broj modela i boja, prilagođenih svakom stilu i ukusu. Takođe, po prvi put nudimo muške ogrlice - za moderne tate koje vole da učestvuju u igri i razvoju svojih mališana, kao i nakit za male princeze.

Ove ogrlice su vrhunski modni detalj pri čijem projektovanju nije pravljen kompromis između lepote i praktičnosti. One se lako mogu nositi u bilo kojoj modnoj kombinaciji - sa bilo kojim outfitom, i uvek mu daju jednu novu dozu individualnosti i kreativnosti.

Playday ogrlice-glodalice su izrađene ručno od bezbednih i netoksičnih materijala. Materijal je 100% silikon. Neki modeli sadrže i drvene delove (bukovo drvo), koji su takođe pogodni za zubiće i desni. Kvalitet i zdravstvenu ispravnost kontrolisao je Jugoinspekt. Tračica na kojoj su ogrlice nanizane je pravljena da izdrži bebeće grubosti i najjače cimanje, a sigurnosna kopča je predviđena da se lako otvara ukoliko se ogrlica zakači za nešto ili je neko snažno povuče.

Održavanje je veoma jednostavno: samo oprati blagim sapunom i mlakom vodom. Ogrlica će uvek biti čista i spremna za grickanje.

Silikon je netoksičan, jako izdržljiv materijal sličan gumi. Često se koristi u proizvodnji proizvoda za bebe – kao što su cucle, cucle za flašice, glodalice, igračke.

Playday proizvodi su napravljeni od silikona koji je:

- Snažan i dugotrajan

- 100% bezbedan, netoksičan i ne sadrži BPA

- Higijenski i antibakterijski

- Nežan na dodir i bez oštrih ivica

- Otporan na hladnoću i toplotu

- Bez ukusa i mirisa

Ove ogrlice su savršeno rešenje za sve mame male dece. Na kraju krajeva, odnos i vreme provedeno sa vašom bebom je najvažnije i uvek na prvom mestu. Samo pustite bebu da se igra sa vašim nakitom dok je uz vas i to će ga/je učiniti srećnim.

PRATITE NAS

@playday.rs