Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

make
everyday
your
playday

ogrlicemobilni


Obožavamo nakit. Ali od kada smo dobile decu, omiljeni komadi su ostali zaboravljeni u fijoci, jer je naše bebe jako zabavljalo da vuku sve što visi - a to naravno znači i naše ogrlice. I tako smo odlučile da stvorimo Playday – ogrlice-glodalice koje imaju više funkcija od običnog ukrasa. Playday ogrlice su ujedno i glodalice koje nežno masiraju desni dok bebama rastu zubići i igračke koje razvijaju finu motoriku.
Playday ogrlice-glodalice su izrađene ručno od bezbednih i netoksičnih materijala. Materijal je 100% silikon. Neki modeli sadrže i drvene delove (bukovo drvo), koji su takođe pogodni za zubiće i desni.
Kvalitet i zdravstvenu ispravnost kontrolisao je Jugoinspekt. Tračica na kojoj su ogrlice nanizane je pravljena da izdrži bebeće grubosti i najjače cimanje, a sigurnosna kopča je predviđena da se lako otvara ukoliko se ogrlica zakači za nešto ili je neko snažno povuče.
Održavanje je veoma jednostavno: samo oprati blagim sapunom i mlakom vodom. Ogrlica će uvek biti čista i spremna za grickanje.

Obožavamo nakit. Ali od kada smo dobile decu, omiljeni komadi su ostali zaboravljeni u fioci, jer je naše bebe jako zabavljalo da vuku sve što visi - a to naravno znači i naše ogrlice. I tako smo odlučile da stvorimo Playday – ogrlice-glodalice koje imaju više funkcija od običnog ukrasa. Playday ogrlice su ujedno i glodalice koje nežno masiraju desni dok bebama rastu zubići i igračke koje razvijaju finu motoriku.

Stvorile smo veliki broj modela i boja, prilagođenih svakom stilu i ukusu. Takođe, po prvi put nudimo muške ogrlice - za moderne tate koje vole da učestvuju u igri i razvoju svojih mališana, kao i nakit za male princeze.

Ove ogrlice su vrhunski modni detalj pri čijem projektovanju nije pravljen kompromis između lepote i praktičnosti. One se lako mogu nositi u bilo kojoj modnoj kombinaciji - sa bilo kojim outfitom, i uvek mu daju jednu novu dozu individualnosti i kreativnosti.

Playday ogrlice-glodalice su izrađene ručno od bezbednih i netoksičnih materijala. Materijal je 100% silikon. Neki modeli sadrže i drvene delove (bukovo drvo), koji su takođe pogodni za zubiće i desni. Kvalitet i zdravstvenu ispravnost kontrolisao je Jugoinspekt. Tračica na kojoj su ogrlice nanizane je pravljena da izdrži bebeće grubosti i najjače cimanje, a sigurnosna kopča je predviđena da se lako otvara ukoliko se ogrlica zakači za nešto ili je neko snažno povuče.

Održavanje je veoma jednostavno: samo oprati blagim sapunom i mlakom vodom. Ogrlica će uvek biti čista i spremna za grickanje.

Silikon je netoksičan, jako izdržljiv materijal sličan gumi. Često se koristi u proizvodnji proizvoda za bebe – kao što su cucle, cucle za flašice, glodalice, igračke.

Playday proizvodi su napravljeni od silikona koji je:

- Snažan i dugotrajan

- 100% bezbedan, netoksičan i ne sadrži BPA

- Higijenski i antibakterijski

- Nežan na dodir i bez oštrih ivica

- Otporan na hladnoću i toplotu

- Bez ukusa i mirisa

Ove ogrlice su savršeno rešenje za sve mame male dece. Na kraju krajeva, odnos i vreme provedeno sa vašom bebom je najvažnije i uvek na prvom mestu. Samo pustite bebu da se igra sa vašim nakitom dok je uz vas i to će ga/je učiniti srećnim.

PRATITE NAS

@playday.rs