Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Politika privatnosti


Playday d.o.o. veoma ceni vašu privatnost i zato o vašim podacima pažljivo brinemo. Sve posredovane informacije su sigurne i nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu, što vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa našom kompanijom.


Zaštita privatnosti podataka

Da bismo uspešno obradili vašu porudžbinu potrebni su nam ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da isporučimo željenu robu, kao i da vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine.
Playday d.o.o. će vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi vam dala pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa vama. Playday d.o.o neće predati ili prodati podatke koje poseduje trećim licima, niti na tržištu. Zaposleni u kompaniji Playday d.o.o. su obavezni da poštuju poverljivost vaših podataka. Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti vaše privatne informacije.
Nećemo predati vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom. Zadržavamo pravo da Vaše lične podatke prikažemo kurirskoj službi koja vrši isporuku Vaše porudžbine na zadatu adresu. U slučaju ovako prenetih podataka Playday d.o.o se ograđuje od eventualnog korišćenja ličnih informacija od strane trećih lica u bilo koje druge svrhe od navedene i ne možemo biti odgovorni za eventualnu štetu.


Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Europoint Systems doo Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama procesora. Nijednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu, pa samim tim Playday d.o.o neće biti odgovoran za zloupotrebu istih.


Saglasnost i promena uslova

Zadržavamo diskreciono pravo da ovu Politiku privatnosti možemo izmeniti u bilo kom trenutku i da tako izmenjen tekst postane važeći prilikom objave na Web sajtu. Nastavak vašeg korišćenja web sajta nakon izmena, podrazumeva da prihvatate sve uslove tako izmenjene Politike privatnosti. Uspešnom registracijom vašeg naloga na internet stranici smatra će se da ste ovu Politiku privatnosti u celosti pročitali i prihvatili.